Vitlistade portar krävs för min Generation 4-server.

Required: You need to enable admin access to follow these steps.

För smidig användning av din Generation 4-server behöver du vitlista (eller avblockera) portar 2223 och 2224 enligt anvisningarna. Om serverhändelser ”fastnar” för att de nödvändiga portarna är blockerade följer du dessa anvisningar och försöker igen efter 15 minuter.

OBS! Det här förfarandet beskriver hur du avblockerar portar om du använder FirewallD, ett vanligt brandväggsverktyg som medföljer CentOS 7. Om du använder ett annat brandväggsverktyg kan du behöva ändra koden ovan.

1. Anslut till servern via SSH. Läs mer på Anslut till din server eller ditt delade värdkonto med SSH.
  2. Kör följande kommando:
    sudo firewall-cmd --permanent --add-port=2223-2224/tcp
  3. Kör följande kommandon:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Det andra kommandot verifierar att portarna är vitlistade.