|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vitlista en fil eller mapp

Om du får en varning om åtkomst nekad webbplats måste du vitlista sidan i inställningarna för Brandvägg för Webbsäkerhet.

  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior klickar du på Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill använda.
  3. Gå till navigeringsmenyn och klicka på Brandvägg .
  4. Klicka på Inställningar och sedan på Åtkomstkontroll .
  5. Klicka på Webbadresser till vitlista . Ange den filsökväg som du vill vitlista och klicka på Vitlista .

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.