SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Visual Studio: Signera Windows-drivrutiner med ett drivrutinsigneringscertifikat

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

När du har installerat ditt certifikat och skapat en PFX- fil måste du signera din Windows-drivrutin med ditt certifikat. Det enklaste sättet att göra detta är med Visual Studio, men det finns andra alternativ.

1. Starta Visual Studio.
  2. I Solutions Browser högerklickar du på din SLN- eller VCXPROJ- fil och väljer Egenskaper .
  3. Klicka på Drivrutinsignering i menyn till vänster och sedan på Allmänt .
  4. Fyll i följande fält och klicka sedan på OK :
    Fält Vad ska man göra ...
    Sign-läge Välj Produktionstecken .
    Produktionscertifikat Välj din PFX- fil.
    TimeStampServer Typ http://tsa.starfieldtech.com

Nu när du skapar din drivrutin signeras den med ditt drivrutinsigneringscertifikat.

Nästa steg

• Börja distribuera din nyligen signerade fil till dina användare.