GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Visa statistik för en enskild utskick

Varje kampanj visar sin senaste statistik på sidan Kampanjer.
Individuell kampanjstatistik

1. Om du vill granska statistiken för enskilda utskickskampanjer klickar du på knappen mer statistik.
    Individuell kampanjstatistik

Statistiken från det senaste utskicket visas.

2. Om du vill visa alla enskilda utskick för kampanjen klickar du på länken Se alla skickar i sidofältet längst ner till vänster.
    Klicka på knappen för mer statistik
  3. Under Detaljer klickar du på knappen Statistik bredvid de enskilda kampanjutskick som du vill visa statistik för.
    Klicka på knappen Statistik

Mer info: