GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Visa och redigera detaljer om prenumeranter

Endast information om Namn och E-postadress visas på den huvudsakliga sidan i området Prenumeranter. Men du kan alltid visa mer detaljerad information om prenumeranter med bara ett par klick, samt redigera uppgifterna.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto, om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på e-postadressen i området Prenumeranter för att visa eller redigera uppgifterna.
  3. Klicka på vilket fält som helst för att redigera det.
  4. Klicka på Lägg till i lista för att lägga till prenumeranten i någon av dina specifika listor. Prenumerantens nuvarande medlemskap i olika listor påverkas inte av denna åtgärd.
  5. Klicka på Lägg till ytterligare ett fält för att lägga till ett extra datafält för prenumeranten. Fältet läggs bara till för just den här prenumeranten.