Visa inställningar i webbmejl

Anpassa din webbmejl så att den fungerar bäst för dig.

Obligatoriskt: De här stegen fungerar bara i klassisk vy . Om du har den uppdaterade vyn väljer du Klassisk vy i det övre högra hörnet.
Klassisk vy
  1. Logga in på Webbmejl. Använd ditt Workspace Email-användarnamn och -lösenord (GoDaddy-användarnamnet och -lösenordet fungerar inte här).
  2. Välj Inställningar > Visningsinställningar .
    Menyn Inställningar med Visa inställningar nedan
  3. Gå till någon av följande flikar, gör ändringar och välj sedan OK .
    • Tid : Ställ in tidszon och datumformat och hur ofta dina mappar uppdateras.
    • Visning : Välj hur bilder ska visas, ange förhandsgranskning av meddelande och ändra dina åtgärder när du har visat ett meddelande.
    • Skapa : Anpassa hur du skapar nya meddelanden.
    • Kalender : Det här alternativet är endast tillgängligt om du har ett Calendar-konto. Anpassa hur dina händelser och uppgifter visas i webbmejl.
    • Åtgärdsfält : Anpassa vilka knappar som ska visas i åtgärdsfältet för enkel åtkomst.
    • Teman : Ändra din webbmejls färgtema.
    • Annat : Välj hur du vill ta bort meddelanden och anpassa ditt verktygsfält.