Visa din faktura

Ditt Molnserver-konto har flera faktureringsverktyg som hjälper dig avgöra hur mycket du kommer att debiteras.

• I Molnservrar klickar du på fliken Fakturering.

Här kan du se:

Fält Vad det innebär ...
Senaste debiteringsdatum Senaste gången vi bearbetade en betalning för ditt konto
Uppskattad total Den uppskattade månatliga avgiften baserat på aktuell användning mdash; det är bara en uppskattning och kan komma att ändras baserat på aktiviteten på kontot
Aktuell debiteringsperiod En detaljerad lista över varje artikel ditt konto har debiterats för, samt det totala antalet timmar för vilket du debiteras, med detaljer

Du kan även kontrollera vilken betalningsmetod kontot använder genom att klicka på Hantera betalningar.