GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Visa alternativ för att jämföra utskicksstatistik

För de sidor som visar flera utskick har du olika alternativ för att visa data samtidigt. Dessa två sidor är:

Standardskärmen är i skalad vy . Detta visar alla statistik skalade till 100%. Så du kan jämföra olika typer av statistik mellan alla tre kampanjerna, oavsett om de har skickats till samma antal personer.

Men du kan klicka på % -knappen högst upp för att visa statistiken som visas i procentvy . Den här vyn jämför procentsatserna för all statistik med varandra. Så en kampanj med en engagemangsgrad på 100% skulle överstiga andra jämförda utskick, även om de skickades till den minsta listan.

Knappen Nej visar vyn för faktiskt nummer . Här jämför vi det faktiska antalet kontakter som visade, engagerade, studsade osv. Så en kampanj som skickas till flest personer kommer att övergå till skärmen som den största stapeln i grafen.

Du kan också klicka dig igenom alla flikar i de olika mätvärdena för att jämföra statistiken mellan utskick: accepterad , studsad , visad , engagerad , delad, tillväxt , vidarebefordran och markerad som skräppost .