Vilket filnamn behöver min PHP-initialiseringsfil använda?

Vilket filnamn din PHP-initialisering behöver använda beror på vilken typ av värdtjänstkonto du har.

Typ av värdtjänstkonto Filnamn Plats
Linux-värdtjänst med cPanel .user.ini /public_html (en per konto)
Windows-värdtjänst med Plesk .user.ini Webbplatsrot (en per webbplats)
Hanterad WordPress .user.ini /html (en per webbplats)

Obs! Hanterade WordPress-bloggkonton har också stöd för php.ini-filer, men eftersom det är svårt att uppdatera dem när de är uppdaterad rekommenderar vi att du använder .user.ini-filer istället.

Relaterade steg

Mer information

• Se PHP-dokumentationen där du hittar med information om PHP-filer.
  • .user.ini-filer är bara kompatibla med PHP 5.4 och senare, och du kan inte ändra alla samma inställningar som för php.ini-filer. Mer information finns i PHP-dokumentationen för user.ini-filer.
  • Konton med värdtjänster för webbhotell och klassiska värdtjänster som körs på Windows med IIS 6 har inte stöd för PHP-initiering.