Vilka av mina domäner skannas?

När du konfigurerar ditt Webbsäkerhetskonto för ett domännamn skannas endast den domän eller underdomänen som du har angett i konfigurationen.

Om du till exempel konfigurerar Webbsäkerhet för coolexample.com skannas inte blog.coolexample.com eller store.coolexample.com. Däremot skannas mappar under den domän som du väljer vid konfigurationen. Om du har angett coolexample.com skannas även coolexample.com/blog.

Om du vill att Webbsäkerhet ska skanna olika underdomäner eller domännamn måste du köpa krediter för de olika namnen här. . Om du till exempel vill skanna coolexample.com, blog.coolexample.com och coolexample.net måste du köpa tre krediter.