Vilka av mina domäner skannas?

När du konfigurerar ditt Webbsäkerhetskonto för ett domännamn skannas endast den domän eller underdomänen som du har angett i konfigurationen.

Om du till exempel ställer in Webbsäkerhet för coolexample.com skannas inte underdomäner som blog.coolexample.com och store.coolexample.com . Det skannar mappar på den domän du valde vid konfigurationen, så om du har konfigurerat Webbplatssäkerhet på coolexample.com skannas även coolexample.com/images och coolexample.com/photos/people .

OBS! Om du vill att Webbsäkerhet ska skanna separata underdomäner eller domännamn måste du köpa Webbplatssäkerhetskrediter för varje webbplatsnamn här . Om du exempelvis vill skanna coolexample.com , blog.coolexample.com och coolexample.net behöver du köpa tre krediter för Webbsäkerhet.