Visa mina CashParking-rapporter

Steg 4 i CashParking- serien för att komma igång.

Visa och spara rapporter om domänprestanda i ditt CashParking®-konto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida .
  2. Rulla ner och välj avsnittet Domänprodukter för att utöka det.
  3. Välj Hantera bredvid det CashParking®-konto du ska arbeta på.
  4. Välj CashParking® från de översta menyalternativen.
  5. Välj Rapporter och sedan Rapporter igen.
  6. Filtrera din vy med hjälp av sökalternativen till vänster eller justera datumintervallet ovanför din domänlista.
  7. Granska detaljerna för alla dina CashParking®-domäner:
    • Intäkter : De totala intäkterna från CashParking® inom den valda tidsramen, avrundade till två decimaler.
    • Pop-Unders : Pop-Under-annonser visas i ett separat fönster under det aktiva webbläsarfönstret. Detta är inte ett intäktsflöde som stöds just nu, så din rapport visar alltid ett intäktsvärde noll.
    • Klick : Hur många gånger besökare klickade på annonser som visas på din CashParking®-sida.
    • Visningar : Antalet besökare som har sett, men inte nödvändigtvis, klickat på annonser på din CashParking-sida.
    • Imponering i USA : Antalet besökare från USA som har sett men inte nödvändigtvis klickat på annonser på din CashParking®-sida.
    • CPC (kostnad per klick) : Det belopp som våra reklampartner betalade varje gång en besökare klickade på en annons på din CashParking®-sida.
    • RPM (Revenue per Mil) Den genomsnittliga intäkten som genereras för varje 1000 visningar av annonser på din CashParking®-sida (Intäkter / visningar x 1000 = RPM).
    • CTR (Click Through Rate) : Det relativa antalet gånger besökare på din CashParking®-sida klickade på de annonser som visas (Clicks / Impressions x 100 = CTR).
  8. Visa detaljer för en viss domän genom att välja domänen direkt. Titta på Trafikstatistik eller Trafikanalys under rubriken Rapporter.
  9. Exportera en CSV-fil med din rapportinformation genom att välja Exportera ovanför listan över dina domäner.
  10. Spara din rapport så att den kan granskas senare genom att välja Spara ovanför din domänlista.
  11. Mer information

• Ta bort en sparad rapport genom att gå till Rapporter > Sparade rapporter , markera kryssrutan bredvid den rapport du vill ta bort och välj sedan Ta bort > OK .