Visa trafikstatistik, loggar och mätvärden för min Linux-värdtjänst

Använd apparna cPanel Metrics för att visa trafikstatistik för din Linux-värdtjänstwebbplats.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Välj cPanel-admin.
  4. Rulla ner till Mätvärden och välj sedan det statistikprogram du vill använda.

Mer information

• cPanel har dokumentation om statistikapplikationer för mätvärden .