|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vidarebefordra kopior av mitt inkommande e-postmeddelande

Skicka en kopia av varje e-postmeddelande du får till en annan e-postadress; detta kallas kolkopiering.

Notera: Kopiering av dina e-postmeddelanden lagrar dem i båda e-postadresserna, vilket räknas till ditt e-postkontos maximala lagringskapacitet. För att undvika att lagra e-postmeddelanden kan du ställa in en vidarebefordringsadress .

  1. Logga in på ditt Workspace Control Center. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Bygga ut ikonen i raden med e-postadressen du vill ändra.
  3. Klick Redigera .
    Klicka på redigeringsalternativet
  4. Bekräfta att E-post fliken är vald.
  5. Välj Skicka kopia till: , och ange adresserna som tar emot de vidarebefordrade kopiorna.

    Notera: Du kan ange flera adresser, separera varje adress med ett komma.

    Ange e-postadresser
  6. Klicka på Spara.

Nästa steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.