Vidarebefordra e-postmeddelanden som bilagor i Outlook 2013

Med Microsoft Outlook® 2013 kan du vidarebefordra e-postmeddelanden som bilagor. Du kanske vill göra detta om du skickar en post av en e-postkonversation till någon, eller om du behöver någon att felsöka eller ge dig teknisk support på e-postmeddelanden du har fått. Genom att göra detta paketeras allt tidigare meddelandeinnehåll (inklusive rubriker och bilagor) i en organiserad fil som bifogas ditt skickade e-postmeddelande. Detta kan också minska förvirring eftersom dina bifogade meddelanden inte går vilse, ser ut som andra e-postmeddelanden.

1. Öppna Outlook 2013.
  2. Klick Ny E-post för att starta ett nytt meddelande.
    Klicka på Ny e-post

Notera: För att inkludera bilagorna i en tråd, bara Svar eller Svara alla till ett befintligt e-postmeddelande.

3. Klick Bifoga objekt .
    Klicka på Bifoga objekt
  4. Välj Outlook-objekt .
    Välj Outlook-objekt
  5. I Infoga objekt fönster, under Titta in , bläddra till mappen med e-postmeddelandet du vill bifoga. Under Objekt , välj e-postmeddelandet.
    Bläddra, välj objekt som ska bifogas, klicka på OK

Notera: Om du vill välja flera objekt håller du ned kontroll (ctrl) nyckel.

6. Klicka på OK.
  7. När resten av meddelandet är klart klickar du på Skicka .
    Klicka på Skicka
  8. Om mottagaren behöver se avsnittet Internetrubriker i det bifogade e-postmeddelandet:
    • Dubbelklicka på det bifogade e-postmeddelandet för att öppna det.
    • Klick Fil
    • Klick Info
    • Klick Egenskaper och titta i Internet-rubriker fält.

Nästa steg

Mer information

Notera: Som en artighet tillhandahåller vi information om hur man använder vissa tredjepartsprodukter, men vi stöder inte eller stöder inte direkt produkter från tredje part och vi ansvarar inte för sådana produkters funktioner eller tillförlitlighet. Outlook® är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation i USA och / eller andra länder. Alla rättigheter förbehållna.