Vidarebefordra e-post till min professionella e-post

Vidarebefordra dina e-postmeddelanden från andra leverantörer (såsom Gmail, Yahoo eller Hotmail.com) till din/dina Professional Email-inkorgar.

Om din webbmejlleverantör har stöd för vidarebefordran kan det finnas inställningar eller egenskaper som du kan använda för att konfigurera vidarebefordran. Välj då ett alternativ och ange din Professional Email-adress som den e-postadress som du vill vidarebefordra dina e-postmeddelande till.

Om du inte kan hitta någon inställning för att vidarebefordra e-post kan du be din nuvarande leverantör att vidarebefordra e-postmeddelanden till din nya e-postadress. Detta kallas mail relay (vidarebefordran).