SSL-certifikat Hjälp

Verifiera min certifikatbegäran (Standardförsäkran)

När du har begärt ett SSL-certifikat med standardsäkerhet, måste du bekräfta att du har kontroll över alla domännamn som är listade i din begäran.

Om ditt SSL-certifikat finns i samma GoDaddy-konto som domänerna i din begäran behöver du inte bevisa att du har kontroll över domänen. Det fixar vi åt dig! Om ditt SSL-certifikat finns i ett annat konto än domänen/domänerna i din begäran, väljer du en av följande metoder för att bevisa att du har kontroll över domänen/domänerna:

• Vi skickar en verifieringslänk till listan över e-postadresser för domänen/domänerna. E-postadresserna måste vara någon av följande adresser: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Om du inte har skapat någon av de här adresserna redan kan du skapa en nu, så skickar vi dig länken inom 24 timmar. När du klickar på länken bekräftar du att du har kontroll över domänen.
  • Om ditt SSL-certifikat inte finns i samma konto som din domän/dina domäner och du inte kan skapa en e-postadress för domänen/domänerna, behöver du verifiera att du har kontroll över domännamnen via DNS eller HTML. För mer information om processen, se Bekräfta att du äger domänen (HTML eller DNS) .

När du har slutfört något av alternativen för att bevisa din kontroll över domänen så utfärdas ditt certifikat inom 1 arbetsdag. Kom ihåg att den manuella verifieringsprocessen är beroende av att du slutför aktiviteten och certifikatet utfärdas inte förrän du kan bevisa att du har kontroll över domännamnet/domännamnen.