Verifiera min certifikatbegäran (Standardförsäkran)

Efter att du har gjort en begäran om ett SSL-certifikat med standardförsäkran, verifierar vi att du äger eller ansvarar för domännamnet i din begäran genom att kontrollera kontot hos GoDaddy samt offentliga dokument som finns i WHOIS-databasen.

Vi begär även att vissa av våra kunder ska kontrollera manuellt om de verkligen äger eller ansvarar för sina domännamn. För mer information om den processen, se Bekräfta att du äger domänen (HTML eller DNS).

Hur lång tid tar processen?

Normalt tar verifieringsprocessen mindre än 1 arbetsdag. Den manuella verifieringsprocessen är dock beroende av att användaren slutför uppgiften.