Verifiera din domän genom att ladda upp en fil

Du kan verifiera att du kontrollerar domännamnet som du vill att SiteLock ska skanna genom att ladda upp en fil till webbplatsens rotkatalog.

Hämta verifieringsfilen

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på SiteLock.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. I området Säkerhetssammanfattning klickar du på Domänverifiering.
  5. Klicka på Alternativ 2.
  6. Klicka på Ladda ner.

Ladda upp verifieringsfilen

1. Bestäm rotkatalogen till webbplatsen. Om du använder GoDaddys delad värdtjänst kan du använda följande artiklar baserade på den typ av värdtjänst du har:
  2. Ladda upp verifieringsfilen med FTP eller ditt värdtjänstkontos kontrollpanel:

Bekräfta att du äger domänen

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på SiteLock.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. I området Säkerhetssammanfattning klickar du på Domänverifiering.
  5. Klicka på Alternativ 2.
  6. Klicka på Verifiera.

Det kan ta några minuter att verifiera webbplatsen för SiteLock. SiteLock rapporterar eventuella fel på den här sidan.

Nästa steg

• Konfigurera SMART scans om du har ett Bas, Deluxe eller Komplett SiteLock-konto