Aktivera eller inaktivera min domänsekretess

Aktivera eller inaktivera din domänsekretess och ändra vilken kontaktinformation som visas för din domän i den offentliga WHOIS-katalogen . Domänsekretess från GoDaddy håller dina kontaktuppgifter privata genom att ersätta din information med uppgifter från vår sekretesspartner, Domains By Proxy®. När du inaktiverar Domänsekretess visas din kontaktinformation för din privata domän i den offentliga WHOIS-katalogen istället för ersättningsinformationen.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutorna bredvid de domäner du vill uppdatera. Eller markera kryssrutan bredvid Domännamn och välj sedan Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Välj Sekretess på åtgärdsmenyn.
    • Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja Mer -menyn och rulla ner för att se Sekretess .
  4. Välj Aktivera sekretess eller Stäng av sekretess
    • När du inaktiverar Domänsekretess ersätter vi inte längre din kontaktinformation för din domän med information från vår sekretesspartner, Domains By Proxy & reg ;. Din kontaktinformation för din domän visas i den offentliga WHOIS-katalogen .
  5. Välj Fortsätt.
    • Om din domän har domänskydd måste du verifiera din identitet. Om 2- stegsverifiering (2SV) har aktiverats i minst 24 timmar, anger du koden vi skickade via SMS eller anger koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet vi skickade till din registrerares e-postadress.

Du får bekräftelsen Klart när ändringarna har sparats. Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringarna visas i ditt konto och WHOIS .