|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Växla mellan klassisk vy och uppdaterad vy

Klassisk vy och uppdaterad vy innehåller inte samma funktioner, så växla mellan dem för att hantera din Workspace Email.

  • Om du vill växla från uppdaterad vy till klassisk vy väljer du Klassisk vy i det övre högra hörnet.
    Klassisk vy
  • Växla från klassisk vy till uppdaterad vy genom att välja Uppdaterad vy i det övre högra hörnet.
    Uppdaterad vy

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.