Skapa mappar för att organisera e-post

Skapa mappar för att organisera dina e-postmeddelanden i din inkorg på Workspace Webmail. Funktionen för sortering och fil för Workspace Webbmejl kommer ihåg var du vill ha meddelanden. När du flyttar e-postmeddelanden sparas kriterierna för framtida arkivering.

Skapa e-postmappar

1. Klicka på knappen Ny mapp.
  2. Fyll i följande:
    Mappnamn
    Ange en titel för mappen.
    Som en undermapp till:
    (Valfritt) välj den mapp under vilken du vill hitta den nya mappen.
  3. Klicka på OK.

Organisera e-postmeddelanden

1. Klicka på namnet på mappen som innehåller listan över meddelanden som du vill organisera.
  2. Välj de e-postmeddelanden du vill flytta.
  3. I listan Flytta till mapp väljer du den mapp som du vill flytta e-postmeddelandena till. För mer information om mappar och mappalternativ, se Om mappar .
  4. Klicka på Flytta .

OBS! Du kan också flytta ett meddelande genom att välja meddelandets namn och samtidigt hålla musen nedtryckt och dra det direkt till mappen.

Använda Sortera och fil

1. Välj de e-postmeddelanden du vill flytta.
  2. Välj Sortera och fil i listan Flytta och klicka sedan på Flytta .
  3. (Valfritt) Om det inte finns några vanliga mappar lagrade väljer du mappen till vilken du vill flytta de valda e-postmeddelandena och klickar sedan på Flytta .