Varför står det Väntar på konfiguration: MX-fel på mitt e-postkonto?

Du får meddelandet "Väntar på konfiguration: MX-fel" om ditt domännamn inte har rätt MX-poster. MX-poster styr vilken e-postserver som får e-postmeddelanden som skickas till ditt domännamn.

Du kan rätta till det här felet genom att ändra domänens MX-poster. Du hittar rätt MX-poster genom att använda Kontrollera MX-poster i kontrollcentret för arbetsytor..

Du ändrar dina MX-poster på olika ställen beroende på var ditt domännamn har registrerats. Om ditt domännamn är...

• Registrerat hos oss använder du DNS-hanteraren (mer information).
  • Registererat någon annanstans ändrar du dina MX-poster hos företaget som du registrerade domännamnet hos.

När du har ändrat dina MX-poster kan du skicka in domännamnet för bekräftelse av MX-poster igen genom att klicka på Försök igen bredvid Väntar på konfiguration: Statusmeddelandet MX-fel.