Varför kan jag inte komma åt Onlinelagring?

Du kanske inte kan komma åt Online Storage-appen eftersom dina säkerhetsinställningar är inställda på Hög. För att komma åt programmet kan du antingen ändra säkerhetsnivån till Medium eller lägga till programmets URL i listan över betrodda webbplatser.

Så här lägger du till Online Storage på dina betrodda webbplatser

1. Klicka på Internetalternativ i menyn Verktyg i Internet Explorer .
  2. Klicka på Säkerhet .
  3. Klicka på Betrodda webbplatser .
  4. Kontrollera din säkerhetsnivå i rutan Säkerhetsnivå för den här zonen. Du kan behöva göra något av följande:
    • Om det är inställt på Hög, använd reglaget för att ändra det till Medel eller lägre säkerhetsnivå.
    • Om den är inställd på Anpassad klickar du på Standardnivå och använder sedan reglaget för att ändra den till Medel eller lägre säkerhetsnivå.
  5. Klicka på knappen Webbplatser.
  6. Avmarkera kryssrutan Kräv serververifiering.
  7. I fältet Lägg till den här webbplatsen i zon skriver du http://www.onlinefilefolder.com .
  8. Klicka på OK.
  9. Klicka på OK i fönstret Internetalternativ .