Varför kan jag inte komma åt Kalender?

Du kanske inte kan komma åt programmet Calendar eftersom du inte har lagt till Kalender till tillåtna webbplatser i din webbläsare.

Så här lägger du till en kalender på dina betrodda webbplatser i Internet Explorer

1. Klicka på Internetalternativ i menyn Verktyg i Internet Explorer .
  2. Klicka på Säkerhet .
  3. Klicka på Betrodda webbplatser .
  4. Kontrollera din säkerhetsnivå i rutan Säkerhetsnivå för den här zonen. Du kan behöva göra något av följande:
    • Om det är inställt på Hög, använd reglaget för att ändra det till Medel eller lägre säkerhetsnivå.
    • Om den är inställd på Anpassad klickar du på Standardnivå och använder sedan reglaget för att ändra den till Medel eller lägre säkerhetsnivå.
  5. Klicka på knappen Webbplatser.
  6. Avmarkera kryssrutan Kräv serververifiering.
  7. I fältet Lägg till den här webbplatsen i zon skriver du http://www.onlinegroupcalendar.com .
  8. Klicka på OK.
  9. Klicka på OK i fönstret Internetalternativ .

Så här lägger du till en kalender på dina tillåtna Firefox-webbplatser

1. I Firefox klickar du på AlternativVerktyg- menyn.
  2. Klicka på Innehåll .
  3. Klicka på knappen Undantag i fältet Blockera popup-fönster.
  4. Skriv kalender.secureserver.net i fältet Adress till webbplats .
  5. Klicka på knappen Tillåt.