Varför har den kostnadsfria versionen avbrutits?

Varför avbryter GoDaddy den kostnadsfria versionen av Onlinebokföring?
GoDaddy har för avsikt att tillhandahålla värdefulla högkvalitativa produkter och en utmärkt supportupplevelse. Eftersom GoDaddy bokföring har utvecklats under de senaste åren har vi fastställt att vi för närvarande inte kan behålla en kostnadsfri produkt samtidigt som vi fortfarande erbjuder enastående support och fortsätter att lägga till nya funktioner i produkten.

Hur lång tid kan jag få åtkomst till mitt kostnadsfria konto?
Du kan använda ditt kostnadsfria konto till 31/12/14. Från och med 1/1/15 behöver du uppgradera till en plan för betald prenumeration för att logga in på ditt konto.

Hur uppgraderar jag?
Du kan uppgradera ditt konto i några enkla steg. För detaljerade instruktioner, se Hur uppgraderar jag till GoDaddy Bookkeeping Paid?

Hur mycket kostar det att uppgradera?

Logga in på ditt konto så hittar du ett specialerbjudande för de som uppgraderar. Men skynda dig! Det här erbjudandet löper ut 30/11/14.

Vad händer om jag inte vill uppgradera?
Om du väljer att inte uppgradera kan du fortsätta att använda ditt konto fram till 31/12/14. Vi rekommenderar att du exporterar dina data före 31/12/14. Från och med 1/1/15 kan du inte längre logga in på ditt konto utan betald prenumeration.

Hur exporterar jag mina uppgifter?

Användare som väljer att inte uppgradera kan endast exportera sina data gratis fram till 30-30-15.

Du kan exportera dina data som en .csv-fil. För detaljerade instruktioner, se Hur får jag ut mina data ur GoDaddy-bokföring? .

Om jag använder eBay-appar, när och hur uppgraderar jag mitt konto?
Du kommer att se ett meddelande på ditt konto och ett e-postmeddelande kommer att skickas ut med ytterligare information och ett rabatterat erbjudande när systemet är klart för användare av eBay-appar att uppgradera. Om du väljer att uppgradera ditt konto innan dess kommer du inte att kunna få det rabatterade priset.

För ytterligare information, se: