|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Väntar på installation: MX-fel

Om domänen som används för Workspace Email har fel MX-poster visas följande felmeddelande:

Väntar på installation: MX-fel

Lös problemet genom att rätta till domänens MX-poster.

  1. Leta först efter rätt MX-poster .
  2. Redigera dina MX-poster där din domän är registrerad:
  3. När du har ändrat dina MX-poster, skicka in ditt domännamn på nytt för verifiering av MX-poster. Bredvid Väntande installation: MX-fel , välj Försök igen .

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.