Vanligt begärda WP Premium-supportuppgifter

WP Premium Support kan hantera många WordPress-problem och underhållsbehov. Ibland är det emellertid inte alltid uppenbart vilken tjänst i katalogen som passar bäst för ditt problem. Här hittar du några vanliga problem och vanliga förfrågningar samt de tjänster som passar bäst för att hjälpa till.

Obs! Varje tjänst i katalogen kostar en kredit från din prenumeration. Men beroende på vad din förfrågan eller ditt problem gäller kan vi behöva kombinera flera tjänster, vilket då kan kräva flera krediter.

Mindre innehålls- eller layoutuppdateringar

När du behöver göra mindre ändringar, som att byta ut eller justera om text, bilder, ikoner osv, behöver du oftast göra ändringar i ditt tema.

• Åtgärda textformatering/-justering.
  • Uppdatera text (telefonnummer, adress, företagsnamn osv.).
  • Lägga till kortkod för insticksprogram eller spårnings-ID för Google-analysdata på en sida.
Anpassa ett tema i WordPress

Långsam webbplats

Vi har en mängd olika tjänster som kan hjälpa till att påskynda en långsam webbplats. Om du vet vad som orsakar långsamheten kan du kolla in listan över problem och tjänster nedan för att se om vi kan hjälpa till. Om du inte är säker på varför din WordPress-webbplats är långsam, behöver du be om enPrestandarapport för WordPress först. När vi vet varför webbplatsen är långsam kan vi eventuellt rekommendera ytterligare tjänster för att påskynda den.

• Minska bildstorleken
Optimera bilder i WordPress
  • Minska antalet externa skript
Installera eller aktivera ett insticksprogram i WordPress
  • Kontrollera PHP 7-kompatibilitet
Installera eller aktivera ett insticksprogram i WordPress
  • Hög resursanvändning för värdtjänster (minne, processor, filer / inoder osv.)
Felsök och åtgärda WordPress-insticksfel

Anslut igen en WordPress-webbplats som har flyttats eller brutits

Det finns flera anledningar till att din WordPress-webbplats kan behöva flyttas eller konfigureras igen. Du kanske har försökt manuell migrering och inte lyckades. Kanske hanterar utvecklaren inte längre din WordPress-webbplats och gav dig en .zip-fil som innehåller en säkerhetskopia av din webbplats. I sådana situationer kan WP Premium Support vanligtvis sätta igång din webbplats igen.

WP Premium Support-tjänsten är inte avsedd att migrera en levande WordPress-webbplats från en värd till en annan. Så länge som säkerhetskopieringen av filer och databaser kan tillhandahållas direkt till WP Premium Support-teamet kan vi vanligtvis ansluta en webbplats till igen. Vissa alternativ är att ladda upp till värdkontot eller till en online fildelningswebbplats och du anger en länk. Nedan visas de tjänster som när de kombineras kan återansluta en WordPress-webbplats.

• Installera WordPress
Installera WordPress
  • Flytta en WordPress-webbplats eller filerna
Flytta eller kopiera WordPress-filer till en annan mapp
  • Packa upp en säkerhetskopierad webbplats i en .zip-fil
Packa upp en zip-fil
  • Importera en säkerhetskopia av databasen
Importera eller exportera WordPress-databas
  • Anslut WordPress-filerna till databasen igen
Fixa WordPress-anslutningssträngar

SSL-problem

• En webbplats laddas inte med HTTPS
Konfigurera WordPress-omdirigeringar
  • SSL-problem på grund av en eller flera länkar som inte är säkra
Databas Sök och ersätt

Allmänna WordPress-fel

WordPress-fel hänvisar ofta till ett insticksprogram, ett tema eller en kärnfil i själva felmeddelandet. I dessa fall är det bäst att välja lämplig "felsök och fix" -tjänst från katalogen.

Du kan stöta på ett problem där orsaken inte är omedelbar. När det inträffar, välj tjänsten nedan eller välj den tjänst du tycker är närmast. Det är viktigare att WP Premium Support-teamet vet vad som är fel eller vad du behöver än att få tjänsten perfekt.

• Ett problem som inträffar efter ett nyligen uppdaterat insticksprogram eller tema
  • Trasiga länkar
  • Felet 'Kan inte ändra rubrikinformation'
  • Trasiga eller felaktiga omdirigeringar
  • Dödliga fel
  • Problem i WP-admin
Felsöka och åtgärda kärnfilsfel i WordPress

Bild- och mediefrågor

• Bilder visas i galleriet, men inte på webbplatsen
  • Bilder visas inte efter en migrering
  • Trasig bildreglage eller ljusruta
Felsök och åtgärda problem med WordPress-bilder
  • Fel vid uppladdning av bilder eller media
Felsök och åtgärda ett fel i medieöverföringen i WordPress

WordPress-användare

• Borttagna oönskade WordPress-användare
  • Ersätt en wp_users-databastabell som saknas
Det gick inte att logga in på WordPress

PHP-inställningar

• Ändra uppladdningsgränsen för en WordPress-webbplats (PHP-inställning).
  • Ändra minnesgränser för att minska avbrott (PHP-inställning).
Konfigurationsfiländringar för WordPress

Problem med insticksprogram och widget

• SSL orsakar insticksfel eller problem
  • Felsök och åtgärda widgetproblem
  • Hög resursanvändning för värdtjänster (minne, processor, filer / inoder osv.)
Felsök och åtgärda WordPress-insticksfel