Vanliga frågor om säkerhetskopior

Säkerhetskopiering av webbplats är en tjänst som vi erbjuder för att ge våra kunder möjlighet att säkerhetskopiera webbplatsen via FTP eller SFTP. Här är några vanliga frågor om den här tjänsten.

F: Jag har ändrat mitt FTP-lösenord, nu fungerar inte säkerhetskopieringen.

Svar: Uppdatera ditt FTP-lösenord i kontrollpanelen för säkerhetskopior.

F: Finns det en storleksgräns för säkerhetskopior?

Svar: Vi har en storleksgräns på 4 GB per fil.

F: Hur fungerar processen för säkerhetskopiering?

Svar: När du först registrerar dig för säkerhetskopiering av webbplats gör vi en komplett säkerhetskopia av din webbplats. Därefter identifierar vi dagligen nya och ändrade filer och säkerhetskopierar endast de inkrementella ändringarna i din fullständiga, dagliga säkerhetskopia.

F: Kan jag använda Säkerhetskopiering av webbplats om min webbplats lagras hos ett företag utanför GoDaddy?

Svar: Ja. Du måste ange FTP-information, men vi kan säkerhetskopiera din webbplats även om den är lagrad någon annanstans.