Välja, flytta och skapa en ny lista från en sökning

När du klickar på fliken Prenumeranter får du tillgång till hela kontaktlistan. Söktermer hjälper till att begränsa den här listan (eller vilken annan lista som helst) så att den endast omfattar kontakter som matchar dina krav.

Så här söker du efter prenumeranter

1. Sök efter matchande träffar genom att skriva en bokstav eller symbol i Sökrutan (i det övre högra hörnet i prenumerantfältet, bredvid förstoringsglaset). Det finns två sätt att göra det på:
    • Skriv något, som ”@yahoo.com” eller ”Johansson”, och sök uteslutande efter det som du skrev.
    • Eller ... Om du vill söka efter information utöver e-post och namn anger du en ”tagg” följd av det värde du vill matcha. Ange t.ex. ”Stad:Chicago”

Så här väljer du sökresultat:

2. Klicka i rutan bredvid E-post så ser du att GoDaddy Email Marketing markerar alla kontakter (som endast syns på den här sidan) från din sökning.
  3. Om du har en lång lista med matchande kontakter som sträcker sig över flera sidor klickar du på alternativet ”Välj _ personer?” från din sökning så att du får hela uppsättningen.

Voilà! Du klarade det! Du valde samtliga sökresultat. Men vänta, vad kan du göra med det här urvalet av kontakter egentligen? Antingen kan du exportera dem till en CSV- eller XLS-fil – eller lägga till dem till en ny eller existerande lista.

Lägga till sökresultaten till en ny eller existerande lista:

Du kanske vill flytta alla kontakter som har någon information gemensamt till en egen lista. Det kan t.ex. vara alla med en Yahoo-adress eller kanske de från samma stad.

När du har sökt och valt matchningarna klickar du på knappen Lägg till i det övre högra hörnet och väljer en existerande lista från alternativen. Då läggs ditt val till i listan.

Eller så skapar du en ny lista bara för de utvalda kontakterna genom att skriva in den i det nedre fältet.

Exportera sökresultaten:

Om du hellre vill exportera listan klickar du på knappen Exportera och så väljer du om du vill exportera i CSV- eller XLS-format. Kontrollera därefter att du har fått e-postmeddelandet med nedladdningslänken och hämta den exporterade filen genom att högerklicka på länken.