Välj färg på webbplatsen

Ändra snabbt den accentfärg som används på din webbplats. Välj en av de föreslagna färgerna eller välj din egen färg.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Bygg din egen webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj Tema .
  5. Expandera alternativet Färg.
  6. Välj en av de föreslagna färgerna eller välj färghjulet för att öppna en färgpalett. Välj den färg du vill ha i färgpalett eller ange hexadecimalkoden för din färg.
  7. Använd reglaget Paint your site ( Mål din webbplats) för att justera hur ljus, färgstark eller mörk din webbplats är som helhet. Oroa dig inte, du kan ändå ändra varje avsnitts färg individuellt .
  8. Välj Webbplats för att gå tillbaka till redigering av din webbplats.
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .

Mer information

• Om du vill ha fler tips och bästa praxis kan du läsa hur du konfigurerar ditt visuella varumärke .
  • När du väljer en färg är Adobe Color-webbplatsen ett populärt verktyg. Det kan hjälpa dig att välja en färg, extrahera en färg från en bild du gillar (eller din logotyp) och till och med se efter tillgänglighet för färgblindhet.
  • Medan du ställer in din webbplatsfärg kan du också tänka på att välja teckensnitt för webbplatsen .
  • Den färg du väljer kommer att användas på hela webbplatsen.
  • Om du inte gillar din färg men glömmer bort vad du hade tidigare kan du återställa din webbplats till en tidigare version.
  • Om du vill ändra webbplatsens övergripande layout kan du ändra ditt tema .