Välj de cookies som GoDaddy Pro kan använda för mitt konto

Du kan justera de cookies som du vill att GoDaddy Pro ska använda. Blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår plattform och de tjänster vi kan erbjuda.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Hem i vänster sidofält.
  3. Klicka på din bild i det övre högra hörnet och klicka sedan på Inställningar .
    Öppna inställningar
  4. Klicka på Sekretessinställningar .
  5. I avsnittet Cookie Settings, välja vilka cookies ska blockeras.
    • Grundläggande webbplatscookies är nödvändiga för att förse dig med nödvändiga tjänster och funktioner, inklusive identitetsverifiering, tjänstekontinuitet och webbplatsens säkerhet. Dessa kan inte inaktiveras.
    • Marknadsföringskakor ser till att du inte får upprepade reklammeddelanden, att meddelandena är mer relevanta för dig och dina intressen, och låter oss mäta vår annonseringseffektivitet.
    • Analytics-cookies samlar in anonyma uppgifter om hur besökare använder vår webbplats och hur den fungerar och används för att förbättra produkter, tjänster och användarupplevelse.
    • Supportcookies används för att spåra användaraktivitet och misslyckade åtgärder, så vi kan få mer data när vi börjar felsöka dina problem. Interaktiva tjänster som chatsupport och verktyg för kundfeedback fungerar inte utan dessa cookies.
  6. Klicka på Spara inställningar . De här inställningarna påverkar endast ditt GoDaddy Pro-konto.