|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad kan jag göra när jag har konfigurerat e-post?


Grattis! Ditt e-postmeddelande är klart och redo. Här är vad du kan göra härnäst.

Lägg till kontakter

Ställ in din kalender

Skapa en e-postsignatur

Skapa ett autosvar

Vi vill gärna höra om dina erfarenheter av den här Kom igång- serien. Du kan betygsätta artikeln nedan och inkludera ytterligare kommentarer i en kommentar.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.