Vad händer när jag ändrar min domän?

Det är mycket enkelt att ändra ditt domännamn med Hanterade WordPress-bloggar. När du ändrar ditt domännamn i inställningarna för Hanterade WordPress-bloggar tar vi hand om följande:

• Uppdaterar dina webbplatslänkar till det nya domännamnet
  • Uppdaterar databasalternativen för siteurl och home

OBS! Du kanske måste ändra din DNS A-post, om du till exempel vill använda en anpassad domän. Vi håller dig informerad under tiden.

Det är viktigt att notera att du varken behöver ändra din MySQL-databas eller filer i din WordPress-installation.