Vad är WooCommerce för WordPress?

WooCommerce är ett open-source eCommerce-insticksprogram som utökar WordPress-programmet till en kraftfull och mycket anpassningsbar onlinebutik. Med detta insticksprogram för e-handel kan du skapa en engagerande och framgångsrik närvaro som endast begränsas av din fantasi.

OBS! Våra Managed WordPress Ecommerce- planer och Managed WooCommerce Stores installerar och använder WooCommerce som standard.

Plugin-programmet WooCommerce lägger till olika anpassningsbara e-handelsalternativ på din WordPress-webbplats och organiserar dessa alternativ i olika flikar och inställningar, vilket gör det mer intuitivt att hantera din onlinebutik. Detta insticksprogram fungerar för att sälja produkter som är fysiska, digitala eller både och.

Några viktiga funktioner i WooCommerce för att få igång din onlinebutik:

• Inbyggd betalning för kreditkort för ledande leverantörer som Stripe och PayPal, banköverföringar och Cash on Delivery (COD).
  • Automatisk skatteberäkning för lands- och delstatsskattesatser.
  • Fraktalternativ som låter dig använda geografisk plats för att automatiskt upptäcka din kunds adress och automatiskt beräkna moms och fraktkostnader.

Det spelar ingen roll om du precis har börjat eller om du är en erfaren WordPress-användare, WooCommerce är perfekt för alla butiker.

Serverkrav

För att kunna använda WooCommerce på din WordPress-webbplats måste din webbplats uppfylla följande serverkrav:

• PHP-version : Wordpress och WooCommerce har stöd för PHP version 7.4 och senare.
  • MySQL : WordPress och WooCommerce har stöd för MySQL 5.6 och MariaDB 10.1-versioner och senare.
  • WordPress-minnesgräns på 256 MB eller högre : Otillräckligt minne kan orsaka problem med insticksprogrammet.
  • HTTPS : Betalningsgateways kräver ett SSL-certifikat för att ansluta.

Nästa steg

1. Installera och konfigurera WooCommerce
  2. Lägg till en enkel produkt i WooCommerce
  3. Lägg till en bild för en produkt i WooCommerce
  4. Lägg till en fraktzon för WooCommerce
  5. Uppdatera standardvalutan i WooCommerce
  6. Lägg till eller uppdatera WooCommerce-betalningsmetoder