Vad är Webbplatsverktyg för designare?

Med Webbplatsverktyg för designare kan du skapa och publicera webbplatser med professionella mallar och verktyg för innehållshantering. Dra och släpp-gränssnittet kräver inte tekniska kunskaper, du kan lägga till en personlig touch med multimediainnehåll så sparar du tid med att uppdatera med batch-innehållshantering. Webbplatsverktyg för designare har stöd för flera språk och SEO-inställningar, så besökare från hela världen kan hitta din webbplats.

Kolla in några av de erbjudanden som erbjuds:

• Designer mallar med obegränsat antal anpassningsbara sidor.
  • Koppla din webbplats till upp till 10 domäner.
  • Obegränsad trafik och bandbredd samt 10 GB värdutrymme.
  • Uppdatera artiklar och produkter med hantering av batch-innehåll.
  • Redigera och visa din webbplats på flera språk.
  • Medlemsregistrering med grafisk verifiering för unikt innehåll.
  • Sökmotoroptimering (SEO) på webbplats- och sidnivå och för varje artikel och produkt.
  • Engagerande insticksprogram inklusive kartor, omröstning, QR-koder med mera!

På grund av dess skräddarsydda funktioner finns det några begränsningar du bör veta om:

• Onlinebutiker stöds inte, men du kan skapa en produktkatalog och ett förfrågningsformulär.
  • FTP stöds inte och du kan inte redigera i HTML-läge. Du kan emellertid redigera och hantera din webbplats med det medföljande gränssnittet Webbplatsredigerare.