Vad är webbplatssäkerhet?

Webbplatssäkerhet hjälper till att upprätthålla säkerheten för dina webbplatser och servrar och hjälper dig att hantera problem om de uppstår. Beroende på vilket paket du väljer kan du även ha säkra automatiska säkerhetskopior för dina viktiga filer och ett CDN (Content Delivery Network) för att förbättra webbplatsens prestanda och tillgänglighet.

Webbplatssäkerhet skannar dina webbplatser efter potentiella säkerhetsrelaterade problem som läkemedelshackar, omdirigeringshackar, bakdörrfilhackar, trojanska virus och många fler. Om Webbplatssäkerhet upptäcker ett problem på din webbplats meddelar vi dig så snart det hittas, tillsammans med nästa steg för att åtgärda problemet.

Vilka webbsäkerhetsfunktioner som är tillgängliga beror på planen för webbsäkerhet.

Funktion Standard Avancerat Premium Premium 5
Webbplatser 1 1 1 5
Svarstid 12 timmar 12 timmar 6 timmar * 6 timmar *
Genomsökning av skadlig programvara
Rensning av skadlig programvara och borttagning av svartlista En gång per år
Övervakning av filändringar
Övervakning av svartlista
Säkerhetsövervakning
Säker platsförsegling
Avancerad DDoS-begränsning
Brandvägg för webbapplikationer (WAF)
HTTPS-kryptering med SSL
Nätverk för innehållsleverans (CDN) -
Säkerhetskopiering av webbplats (Komplett 100 GB-paket) - 25 GB 200 GB 200 GB per webbplats

* Alla begäran om rensning och reparation från Premium-kunder går till toppen av kön.