Vad är värdtjänster?

Transkribering av videon

Hej! I den här videon får du reda på vad som är delad värdtjänst och några sätt att identifiera om en lösning för delade värdtjänster passar dig.

I en lösning för delad värdtjänst är ditt värdkonto ett av många konton på en server eller grupp av servrar som underhålls av en värdleverantör.

Om du inte är värd för värdtjänster och följer din budget kan delade värdtjänster vara ett bra ställe att börja på.

Här är några saker du bör tänka på när du avgör om delad värdtjänst är rätt val för dig.

I allmänhet överstiger den dagliga trafiken till en webbplats för småföretag inte 2 000 besökare. Det innebär att webbplatser för småföretag oftast inte kräver mycket bandbredd eller resurser för att stödja dem.

Dessutom brukar nyare webbplatser för småföretag vara enklare och enklare, med färre webbplatsfiler och data. Vilket i sin tur innebär att de ofta inte behöver mycket serverutrymme eller andra resurser.

Genom att dela en värdtjänst med andra ger delade värdtjänstlösningar dig möjlighet att få din webbplats för små företag den kraft och det utrymme den behöver, till en mycket lägre kostnad än en dedikerad lösning.

Om du bestämmer att delad värdtjänst är rätt för dig måste du bestämma vilken typ av delad värdtjänst du vill ha.

GoDaddy erbjuder tre delade värdtjänstlösningar: Linux-planer med cPanel, Windows-planer med Plesk och WordPress-värdtjänster.

Var och en av dessa lösningar erbjuder olika funktioner och fördelar. Du kan läsa mer om dem på GoDaddy.com.

Kom ihåg att med delade värdtjänster kan du dela webbhotell och kostnader med andra, samtidigt som du får den hastighet och det utrymme du behöver för din webbplats för småföretag.

Få en delad webbhotell