Vad är SMTP-reläer?

Med SMTP-reläer (Simple Mail Transfer Protocol) kan du skicka e-postmeddelanden via ditt e-postkonto med användning av din befintliga e-posttjänst. Exempelvis kan du fortsätta att använda Microsoft Outlook för att skriva, ta emot och skicka e-postmeddelande, men de faktiska e-postmeddelandena bearbetas via våra SMTP-reläer. På så sätt kan du kringgå ISP-begränsningar som gäller utgående e-postmeddelanden och använda dina professionella e-postadresser ("kundservice@exempel.com" istället för "kundservice@internetleverantor".

Vår SMTP-relätjänst tillhandahålls som del av ditt e-postkonto. Därför måste du konfigurera tjänsten när du konfigurerar inställningarna för ditt e-postkonto. I ditt e-postkonto ingår 250 SMTP-reläer per brevlåda per dag. Maxgränsen återställs en gång per dag, ungefär var 24:e timme mellan kl. 22:00 och 5:00 Arizona Time. Om du behöver fler än 250 reläer för din brevlåda kan du köpa ytterligare reläpaket (paket om 50 st). Du kan använda högst 500 SMTP-reläer per dag, per e-postkonto. Om du vill använda fler än 500 reläer per dag, kan du distribuera SMTP-reläer över flera e-postkonton.

OBSERVERA: Med Workspace Webbmejl och SMTP har du en begränsning på 100 e-postadresser (Till, Cc och Bcc) per e-postmeddelande, oavsett det tillåtna antalet SMTP-reläer per dag. För mer information, se Begränsningar på e-postkontot.