|  Start
Hjälp

Windows-värdtjänster (Plesk) Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad är Parallels Plesk-panel?

Plesk är en kontrollpanel som är tillgänglig på våra Windows-baserade värdtjänstkonton och -servrar. Det gör att du enkelt kan hantera många aspekter av ditt konto, inklusive filer, program och (för servrar) e-post som finns på ditt konto eller server.

För mer information om Plesk, besök dess officiella webbplats på parallels.com/products/plesk/ .


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.