Vad är onlinelagring?

Online Storage är ett webbläsarbaserat program som låter dig spara och komma åt dina viktiga filer, säkert och säkert — online. På samma sätt som en mapp på din hårddisk låter Online Storage dig säkerhetskopiera dina filer och lagra dem på en säker plats. Du har tillgång till dina filer 24/7, du kan dela dina filer med andra och du kan till och med kryptera dina filer för en extra skyddsnivå.