Vad är Kalender?

Här är nedladdningen: Kalender ger ett lättanvänt, robust gränssnitt för tidshantering, schemaläggning och planering. Du kan schemalägga händelser och uppgifter åt dig själv, samt spåra resurser, skapa grupper och interagera med andra användare.

Arbeta med Kalender

• Skapa och underhåll grupper.
  • Schemalägga, visa och söka efter händelser och uppgifter i gruppkalendrar, andra användares kalendrar och personliga kalendrar.
  • Ge användarna du bjuder in möjligheten att bjuda in fler användare till ditt evenemang.
  • Få påminnelser om händelser skickade till ditt e-postkonto eller mobil.
  • Schemalägg vanliga resurser, till exempel mötesrum och delad kontorsutrustning.