Vad är IMAP?

IMAP står för Internet Message Access Protocol . Med IMAP lagras dina e-postmeddelanden på din leverantörs e-postservrar, inte på din lokala dator. När du läser ett e-postmeddelande med IMAP läser du det direkt från din e-postserver och laddar inte ner det till din lokala dator eller enhet. Med IMAP kan du komma åt din e-post var som helst och med flera enheter. Om du väljer mellan ett POP- eller IMAP- konto behöver du antagligen ett IMAP-konto. Mer information finns i Vad är skillnaden mellan POP och IMAP? .