Vad är GoDaddy Pro Plus?

Som GoDaddy Pro-medlem får du automatiskt GoDaddy Pro Plus- status till slutet av följande år när du har tjänat 2 500 poäng under ett kalenderår. GoDaddy Pro Plus-medlemmar tjänar två gånger poängen på alla kvalificerade köp (10% av transaktionsvärdet).

OBS! Poäng som du redan har använt till belöningar (det här kalenderåret) räknas fortfarande som GoDaddy Pro Plus-status.