Vad är webbhotell Plus?

Webbhotell Plus är Linux-värdtjänster (med cPanel), men med kraften och resurserna hos en privat server utan behov av en serveradministratör. Annars är det samma cPanel-upplevelse som delad värdtjänst.

Vad är skillnaden mellan Linux-värdtjänster, värdtjänster för webbhotell och en VPS?

• Delade värdtjänster är ett billigt sätt att få dina webbplatser upp på webben.
  • En virtuell privat server (VPS) är mer kraftfull men kostar mer än delad värdtjänst och kräver erfarenhet av serveradministration.
  • Webbhotell Plus är en balans mellan de två och erbjuder kraften i en VPS med den delade värdtjänsten.

Du kan använda det här diagrammet för att se de stora skillnaderna mellan olika typer av Linux-värdtjänster:

Linux-värdtjänsterWebbhotell PlusVPS-värdtjänster
Nivå på kunskap om teknikenBasBasAvancerad – kunskap om kommandorader för WHM och Linux krävs
Lämpligt förEnklare webbplatser, program som inte kräver så mycket resurserE-handel, webbplatser och program som har hög trafik eller är mycket dataintensivaResursintensiva webbappar, fullständig kontroll av servern, möjlighet att anpassa efter egna behov
WebbplatsbesökareLåg till måttligStorStor
PlattformLAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP)LAMPALAMP (Kan installera och använda andra som NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
KontrollpanelcPanelcPanelcPanel och WHM
SupportStandardsupport dygnet runtStandardsupport dygnet runtEgenhanterad, hanterad eller fullständigt hanterad
RotåtkomstNejNejJa
Dedikerad IP-adressNej1Tre eller fler
Säkerhetskopiering av ögonblicksbilderNejNejJa