Vad är Företagsvärdtjänster?

Webbhotell för företag är Linux-värdtjänster (med cPanel), men med kraften och resurserna hos en privat server utan att behöva en serveradministratör. Annars är det samma cPanel-upplevelse som delad värdtjänst.

Vad är skillnaden mellan delad Linux-värdtjänst, webbhotell för företag och en VPS?

• Delade värdtjänster är ett billigt sätt att få dina webbplatser upp på webben.
  • En virtuell privat server (VPS) är mer kraftfull men kostar mer än delad värdtjänst och kräver erfarenhet av serveradministration.
  • Webbhotell för företag är en balans mellan de två och erbjuder kraften i en VPS med den delade värdtjänsten.

Du kan använda det här diagrammet för att se de stora skillnaderna mellan olika typer av Linux-värdtjänster:

Delade värdtjänster Webbhotell för företag VPS-värdtjänster
Nivå på kunskap om tekniken Bas Bas Avancerad – kunskap om kommandorader för WHM och Linux krävs
Lämpligt för Enklare webbplatser, program som inte kräver så mycket resurser E-handel, webbplatser och program som har hög trafik eller är mycket dataintensiva Resursintensiva webbappar, fullständig kontroll av servern, möjlighet att anpassa efter egna behov
Webbplatsbesökare Låg till måttlig Stor Stor
Plattform LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMPA LAMP (Kan installera och använda andra som NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Kontrollpanel cPanel cPanel cPanel och WHM
Support Standardsupport dygnet runt Standardsupport dygnet runt Egenhanterad, hanterad eller fullständigt hanterad
Rotåtkomst Nej Nej Ja
Dedikerad IP-adress Nej 1 Tre eller fler
Säkerhetskopiering av ögonblicksbilder Nej Nej Ja