Vad är ett läskvitto?

Toppresultat för läskvitton

En kvitto bekräftar leverans av e-postmeddelandet till en mottagare brevlåda, men inte bekräfta om de såg eller läsa den. Ett läskvitto bekräftar att ditt meddelande har öppnats.

I Outlook kan en mottagare avböja att skicka läskvitton . Det finns andra scenarier där läskvitton inte skickas, t.ex. om mottagarens e-postprogram inte har stöd för läskvitton . Det finns inget sätt att tvinga en mottagare att skicka ett läskvitto .

Gå till Microsoft Support för att lära dig hur du lägger till och begär läskvitton och leveransmeddelanden i Outlook .