Vad är en tilläggsdomän?

En tilläggsdomän är helt enkelt en extra domän som du lagrar på ditt konto. Om du till exempel har en personlig webbplats och en företagswebbplats kan du ta emot båda domänerna från ditt enda värdtjänstkonto. För hjälp lägger du till hur du lägger till en tilläggsdomän till ditt Linux-värdtjänstkonto .

Både våra Deluxe- och Ultimate- värdtjänstpaket kan vara värd för flera tilläggsdomäner.