GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Vad är en länk i bio?

En länk i bio (tidigare kallad social webbplats) är en enda webbplats som ger dina kunder en sammanfattning om dig och länkar till allt ditt innehåll, vare sig det är på sociala medier eller på webbplatser. Du väljer ett länknamn och det är unikt för dig tills du tar bort din Länk i Bio.

Hur använder jag min Link i Bio?

Du kan lägga till din Link in Bio var du än är aktiv online, till exempel i dina bios med sociala medier eller på din webbplats. Du kan även skicka det till någon, till exempel via WhatsApp. Personen som besöker länken kan ta reda på mer om dig och se ditt senaste innehåll.

Vilken information lägger jag till i min Länk i bio?

När du konfigurerar din Länk i Bio hjälper vi dig att lägga till viktig information om dig själv eller ditt företag och sedan länka till allt innehåll. Du kan lägga till länkar i upp till 12 sociala medieprofiler och så många andra länkar du vill. Det här kan vara din senaste video, ett blogginlägg eller din onlinebutik - allt med en länk! Du kan uppdatera dessa länkar när som helst.

Var skapar jag min länk i bio?

Du hittar Länk i bio i GoDaddy Studio-appen på iOS och Android. Vi är upptagna med att lansera det för alla våra kunder och kommer att meddela dig när det är klart. Den är inte tillgänglig på GoDaddy Studio-webbplatsen än, men kommer snart.

Hur skapar jag en länk i bio?

Använd en av våra snabbstartsmallar för att skapa din Link in Bio i några få kranar eller designa dina egna från grunden. Du kan ladda upp foton eller välja ett av de tusentals bilderna som finns i våra bibliotek. Du kan även ändra bakgrundsfärg, text och teckensnittfärg, även om du inte kan ändra teckensnittsstilen än - det kommer snart.

Var hittar jag mobilappen GoDaddy Studio?

Använd din mobiltelefon för att skanna QR-koden och ladda ner mobilappen GoDaddy Studio.
öppna eller ladda ner appen

Nästa steg

När du är redo följer du den här steg-för-steg-guiden för att skapa din första länk i bio .