GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad är en mall?

En GoDaddy Email Marketing-mall är en fördesignad startsida som du kan använda för att effektivt marknadsföra din produkt, bjuda in personer till ett evenemang, skriva ett nyhetsbrev eller skicka ut en snabbuppdatering.

Om dessa mallar inte erbjuder en layout som du vill kan du anpassa en mall för att uppfylla dina behov eller skapa en ny kampanj baserat på en befintlig.

Öppna mallgalleriet genom att klicka på Skriv på sidan Kampanjer! Håll musen över exemplen nedan för varje typ av mall.
Exempelmall

Det finns två exempel för varje typ av malldesign.

Välj en mallayout och lägg sedan till din text och bilder till platshållarna.