GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad är en kampanjmodul?

Moduler är byggstenarna i dina e-postkampanjer. De innehåller den text, bilder, knappar, stilar och layouter som utgör dina kampanjer.

Du kan lägga till så många moduler du vill, ändra typ (olika layouter av text och bilder) och ordna om dem efter dina designbehov.

Moduler finns längst ner i en kampanj som är öppen i redigeringsläget .
Moduler finns längst ner i en kampanj

Gör följande för att öppna en kampanj i redigeringsläget: