Gå direkt till huvudinnehållet

e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Vad är den undertryckta listan?

Den undertryckta listan är din lista "Skicka inte till". Det går inte att skicka någon till den undertryckta listan. Och även om du laddar upp samma kontakter kommer GoDaddy Email Marketing inse att adresserna är undertryckta och behåller dem i den undertryckta listan, vilket säkerställer din säkerhet.

Antalet kontakter i den undertryckta listan räknas INTE med i dina totala kontakter. De räknas inte med i listan Alla-listor alls, när som helst. Så du behöver inte oroa dig över att de undertryckta kontakterna tar upp något utrymme.

När kontakter läggs till i den undertryckta listan, GoDaddy Email Marketing bevarar all utskicksstatistik och annan information som är kopplad till dessa kontakter, även om du inte skickar till dem längre.

Hur kommer en kontakt i den undertryckta listan?

GoDaddy Email Marketing sätter automatiskt alla dina prenumeranter för avvisade , avbeställda , märkta som skräppost och obekräftade i den undertryckta listan när den här åtgärden inträffar.

När ett e-postmeddelande avvisas eller prenumeranten avregistreras eller de markerar e-postmeddelandet som skräppost placeras e-postadressen automatiskt i den undertryckta listan. Avvisade e-postmeddelanden prövas på nytt (om det är fallet) och e-postadressen flyttas tillbaka till listan över aktiva prenumeranter om e-postmeddelandet har levererats.

När en prenumerant registrerar sig genom ett dubbelanmälningsformulär bekräftas de och placeras i din undertryckta lista. Kontakten stannar där tills de klickar på bekräftelselänken som skickats till e-postmeddelandet. Sedan flyttas de automatiskt till din aktiva prenumerantlista.

Du kan även själv lägga in kontakter i den undertryckta listan .

Varför är den undertryckta listan viktig?

Det är mycket viktigt att du inte skickar igen till någon som har avslutat prenumerationen, markerat ditt e-postmeddelande som skräppost eller avvisat. Och du ska inte skicka till någon som inte har bekräftat sin adress om du använder ett anmälningsformulär för dubbelt inloggning. Din goda leverans beror på att du skickar till en säker och hälsosam lista. Om du skickar till personer som har undertryckts riskerar du att leveranskvaliteten blir dålig, klagomål om missbruk och att ditt konto kan stängas av.

OBS! Lämna den här listan intakt och ta inte bort kontakter från den alls. Om du manuellt avbryter specifika kontakter måste du se till att de har bett om att läggas till i din prenumerantlista.

Nästa steg

  • Nu när du vet om den undertryckta listan kan du fortsätta skicka e-post !

Mer information

Den undertryckta listan är din lista "Skicka inte till". Det går inte att skicka någon till den undertryckta listan. Och även om du laddar upp samma kontakter kommer GoDaddy Email Marketing inse att adresserna är undertryckta och behåller dem i den undertryckta listan, vilket säkerställer din säkerhet.

Antalet kontakter i den undertryckta listan räknas INTE med i dina totala kontakter. De räknas inte med i listan Alla-listor alls, när som helst. Så du behöver inte oroa dig över att de undertryckta kontakterna tar upp något utrymme.

När kontakter läggs till i den undertryckta listan, GoDaddy Email Marketing bevarar all utskicksstatistik och annan information som är kopplad till dessa kontakter, även om du inte skickar till dem längre.

Hur kommer en kontakt i den undertryckta listan?

GoDaddy Email Marketing sätter automatiskt alla dina prenumeranter för avvisade , avbeställda , märkta som skräppost och obekräftade i den undertryckta listan när den här åtgärden inträffar.

När ett e-postmeddelande avvisas eller prenumeranten avregistreras eller de markerar e-postmeddelandet som skräppost placeras e-postadressen automatiskt i den undertryckta listan. Avvisade e-postmeddelanden prövas på nytt (om det är fallet) och e-postadressen flyttas tillbaka till listan över aktiva prenumeranter om e-postmeddelandet har levererats.

När en prenumerant registrerar sig genom ett dubbelanmälningsformulär bekräftas de och placeras i din undertryckta lista. Kontakten stannar där tills de klickar på bekräftelselänken som skickats till e-postmeddelandet. Sedan flyttas de automatiskt till din aktiva prenumerantlista.

Du kan även själv lägga in kontakter i den undertryckta listan .

Varför är den undertryckta listan viktig?

Det är mycket viktigt att du inte skickar igen till någon som har avslutat prenumerationen, markerat ditt e-postmeddelande som skräppost eller avvisat. Och du ska inte skicka till någon som inte har bekräftat sin adress om du använder ett anmälningsformulär för dubbelt inloggning. Din goda leverans beror på att du skickar till en säker och hälsosam lista. Om du skickar till personer som har undertryckts riskerar du att leveranskvaliteten blir dålig, klagomål om missbruk och att ditt konto kan stängas av.

OBS! Lämna den här listan intakt och ta inte bort kontakter från den alls. Om du manuellt avbryter specifika kontakter måste du se till att de har bett om att läggas till i din prenumerantlista.

Nästa steg

  • Nu när du vet om den undertryckta listan kan du fortsätta skicka e-post !

Mer information