Vad är cPanel?

cPanel är en kontrollpanel som låter dig enkelt hantera många aspekter av ditt konto, inklusive filer, applikationer och e-postadress som finns på ditt konto eller server. cPanel finns på vår Linux-baserade värdkonton och servrar.

För våra serverkunder, cPanel används tillsammans med WebHost Manager eller WHM. WHM tillhandahåller administrativ kontroll av din tillägnad eller Virtuell privat server (VPS) . Du använder WebHost Manager för att skapa enskilda konton, lägga till domäner på din server, hantera värdfunktioner och utföra grundläggande system- och kontrollpanelunderhåll.